Published On: vin, Iul 22nd, 2016

Tigari de contrabanda ascunse in portiera unui autoturism de lux inmatriculat in Bulgaria, descoperite la frontiera

In P.T.F. Albita, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit 15.760 tigarete cu timbru de acciza R. Moldova pe care un barbat incerca sa le introduca in tara ascunse in portiera din spate a  autoturismului pe care il conducea.

In ziua de 21 iulie a.c., in jurul orei 10.00, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, cetateanul roman Stefan H., in varsta de 47 de ani, conducand un autoturism marca Chrysler Grand Voyager, inmatriculat in Bulgaria.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din lucratori vamali si politisti de frontiera a descoperit ascunse in portiera spate stanga a autoturismului, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 2.400 tigarete, cu timbru de acciza R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigarilor in valoare de 540 lei si sanctionarea contraventionala a lui Stefan H. cu amenda in valoare de 5.000 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author