Published On: vin, Iul 8th, 2016

Teribilism pe strazile brailene / Un tanar, fara permis, a furat un autoturism si a iesit la gonit pe strazi

La data de 6 iulie, ora 23:30, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica, in timp ce se aflau in serviciul de patrulare pe strada Scolilor, la intersectia cu strada Frumoasa, au observat un autoturism despre care se detineau date si informatii ca a fost sustras in ziua de 5 iulie.

Pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza acestia au procedat la oprirea autoturismului, condus de un tanar, in varsta de 18 ani, care era insotit de un prieten, in varsta de 17 ani, ambii din Braila.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In urma verificarilor efectuate la fata locului s-a stabilit ca soferul nu detine permis de conducere si ca autoturismul apartine unui brailean, in varsta de 46 de ani, persoanele in cauza fiind conduse la sediul Politiei Municipiului in vederea continuarii cercetarilor. Politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au intocmit in cauza dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt in scop de folosinta si conducerea unui autoturism fara a poseda permis de conducere.

 

Comentarii

comentariu

About the Author