Published On: lun, Iul 18th, 2016

Strazile brailene sunt adevarate capcane pentru biciclisti

Vineri seara, la ora 20:15, o tanara, in varsta de 25 de ani, din satul Constantin Gabrielescu, Comuna Bordei Verde, in timp ce conducea autoturismul pe strada Pietatii, din directia strazii Anton Pann, la intersectia cu strada Scolilor, nu a respectat semnificatia indicatorului „STOP”! si a patruns pe prima banda, unde l-a surprins si accidentat pe un brailean, in varsta de 53 de ani, care se deplasa cu bicicleta pe strada Scolilor, dinspre Bulevardul Dorobantilor catre strada Pietatii.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, ramanand internat. Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar pe numele sau politistii au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Tot vineri, in jurul orei 18:00, un brailean, in varsta 24 de ani, in timp ce conducea autoturismul pe Calea Galati, din directia strazii Eroilor catre Bulevardul Dorobantilor, la intersectia cu strada Industriei, l-a surprins si accidentat, in zona marcajului pietonal, pe un biciclist, in varsta de 29 de ani, din Braila, care a virat stanga, catre strada Industriei, fara a acorda prioritate de trecere.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru acordarea de ingrijiri medicale, neramanand internat.

Ambii participanti la trafic au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Pe numele conducatorului auto a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

Comentarii

comentariu

About the Author