Published On: joi, Iul 14th, 2016

Statiunea Lacul Sarat va fi “MODERNIZATA” / Chiriac sustine ca se va interveni asupra aleilor si spatiilor verzi

Astazi, in cadrul conferintei de presa tinuta cu primarul si presedintele Consiliului Judetean, acestia au discutat despre problema statiunii Lacul Sarat, despre lupta de orgolii dintre comuna Chiscani si Primaria Braila pornita cu mult timp in urma. Primarul si presedintele judetului sustin si compleaza unul altuia ideile despre cum trebuie sa functioneze lucrurile in cadrul acestui proiect. Sa speram ca nimeni nu le vor pune bete in roate, mai ales ca modernizarea este doar la nivel de infrastructura, iar cladirile vor ramane la fel.

Primarul a spus ca exista o problema de orgoliu in ce priveste denumirea statiunii, dar de bine de rau a sustinut ca va fi rezolvata.

“Comuna Chiscani, dintr-un orgoliu a dorit aderarea la Asociatia Lacul Sarat, fara Braila. Acolo am avut o problema de orgoliu care urmeaza sa fie rezolvata in perioada urmatoare”, a declarat Dragomir.

Tot aici, seful judetului l-a completat pe Dragomir si a incercat sa puna in lumina adevarata importanta a acestei situatii, spunand ca importante sunt proietele si nu orgoliile.

“Nu cred ca e o problema de denumire, important e sa mergem cu proiuectul mai departe si ca suntem trei parteneri acolo . Important e sa memaram proiectul si sa il ducem la bun sfarsit”, a adaugat Chiriac

De asemenea, Dragomir merge pe administrarea corecta a statiunii si pe metoda cea mai favorabila dorind ca toti banii care sunt produsi de statiune, sa ramana tot acolo pentru a folosi banii in modernizarea ei pe mai departe.

“Tot ce se incaseaza in statiune trebuie sa ramana tot acolo, pentru a avea bani pentru modernizarea ei si nu sa mearga catre una ditre cele trei entitati,  Primaria Braila, Consiliul Judetean sau Comuna Chiscani”, a specificat Dragomir.

In ceea ce priveste modernizarea statiunii, Chiriac a tinut sa precizeze ca momentan se vor ocupa de infrastructura si de spatiul verde, neputand sa se atinga de hoteluri si alte cladiri, insa neincrezator a spus ca daca bugetul va fi mare ar face si o astfel de investitie.

“Daca sumele vor fi foarte mari, putem lua in calcul si partea de modernizare a cladirilor, dar nu am avut o astfel de discutie de dezvoltare. Modernizarea va consta in infrastructura si spatiul verde”, a precizat Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author