Published On: lun, Iul 25th, 2016

SkirtBike pentru femeile pasionate de ciclism

Asociatia BikeWorks invita doamnele si domnisoarele care indragesc mersul pe bicicleta la prima editie  « SkirtBike Galati » care va avea loc duminica, 31 iulie 2016, incepand cu ora 18.30, in municipiul Galati.

Cu respect pentru lucrurile traditionale, prima editie SkirtBike Galati va combina traditionalul cu modernul, astfel incat doamnele si domnisoarele care vor da curs invitatiei la acest eveniment vor purta cea mai mandra ie romaneasca si vor pedala pe cea mai dichisita bicicleta, cu flori si multe alte accesorii. "Vom pedala in tinute chic, vesele, pentru a incuraja mersul pe bicicleta in randul femeilor, pentru a arata ca biciclistele au un loc in trafic, ca ne dorim și utilizam bicicleta in viata noastra de zi cu zi, ca mijloc de transport sau de recreere. Am ales ia romanesca pentru a da un plus de valoare evenimentului. Ia reprezinta mult mai mult decat un obiect vestimentar reinventat -ea a ramas un simbol, o poveste, o carte de istorie. Este etalonul nostru de frumusete ", spune Nicoleta-Adriana Vintu, project manager SkirtBike Galati.

SkirtBike Galati se va desfasura pe traseul Parc Eminescu – str. Domneasca – Gradina Publica.

Inscrierile pentru participarea la acest eveniment sunt gratuite. Pentru buna desfasurare a evenimentului, inscrierile se vor face duminica, 31 iulie, incepand cu ora 18.30, in Parcul "Eminescu", unde doamnele si domnisoarele prezente vor primi numere de participare pentru biciclete și taloane pentru tombola cu premi care se va organiza.

Deplasarea pe traseu se va face incepand cu ora 19.00 pe o singura banda a strazii Domneasca, se vor respecta regulile de circulatie și indicatiile membrilor Bike Works care le vor insoti pe participante.

La finalul paradei, in zona special amenajata Skirt Bike din Gradina Publica, organizatorii vor pregati mai multe surprize frumoase pentru participante, un concert live CandyBar, precum și o tombola cu multe premii. Detalii, gasiti si pe pagina de Facebook dedicata evenimentului SkirtBike Galati.

Organizator: Asociatia Bike Works

Partener : SkirtBike

Sponsori : Pegas, Melon, Damas, Aqua Carpatica, Sensiblu, Avene, MausBike, Giplast, Daily Pub, PicturePerfect,  Boemia HandMade, Phoenix Dacen Studio, lista fiind deschisa pentru firmele care doresc sa sprijine acest eveniment.

Parteneri media: Freerider.ro, Sapte Seri Galati-Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author