Published On: mar, Iul 19th, 2016

Simionescu doreste reabilitarea Centrului Vechi, insa trebuie sa apeleze la presa internationala pentru gasirea proprietarilor

Simionescu a declarat recent intr-o conferinta de presa ca doreste sa reabiliteze cladirile din centrul vechi si ca au inceput procedurile prin notificarea proprietarilor care au fost gasiti. Pentru proprietarii corora nu li s-au putut trimite notificari, din cauza faptului ca se afla in afara tarii, se va face o procedura de lege cu prasa nationala sau internationala oentru a putea fi gasiti.

“Sunt inventariate acele cladiri. La unele au fost gasiti proprietarii si au fost notificati. Dar la unele, este proprietar x din Grecia, de exemplu. Acum trebuie sa il gasim. Si atunci, am cerut sa facem procedura pe lege, cu presa nationala, poate presa internationala. Toata procedura este o chestiune de durata. Estimarile sunt pentru 2 ani. Dar trebuie sa o pornim dintr-o parte. La final, aceste cladiri trebuie sa treaca in proprietatea municipalitatii", a precizat acesta.

 

Comentarii

comentariu

About the Author