Published On: mar, Iul 12th, 2016

Seful judetului Braila doreste sa redeschida Casa Tineretului

Francisk Chiriac, presedintele Consiliului Judetean a declarat recent ca vrea sa redeschida Casa Tineretului. Cladirea este inchisa inca din noiembrie 2015 din cauza faptului ca cei de la Consiliul Judetean nu au putut sa gaseasca o firma cu care sa incheie contractul de reabilitare. Astfel, Chiriac asteapta acum sa semneze saptamana aceasta contractul cu dirigintele de santier si sa inceapa procedurile de reabilitare

“Sunt doua lucrari acolo si noi stam intr-un contract pe diriginte de santier. E achizitia facuta, speram ca, miercuri, o sa semnam cu dirigintele de santier astfel incat de saptamana viitoare sa dam drumul la cele doua contracte. Si pe partea de cazan/boiler pentru urgente si pe partea de instalatie pentru stingerea incendiilor in sala. Cei de la juridic m-au informat ca, miercuri, ar trebui sa am contractul pe masa pentru a-l semna. Daca totul e in regula si semnez, va anunt. Din momentul acela dau dispozitie constructorului sa se apuce de treaba. Cele doua contracte pe partea de constructor au fost semnate. Mai este doar aceasta partea de dirigentie de santier”, a declarat acesta.

De asemenea, seful judetului Braila mai are in plan sa reabiliteze si Sala Polivalenta, pe motiv ca este urata. A specificat insa ca nu vrea sa faca promisiuni, ci sa isi respecte obiectivele din timpul campaniei electorale, dar ca doreste ca in acest mandat sa actioneze si asupra Salii Polivalente si stadionului.

“Vom rezolva toate promisiunile pe care le-am facut in campanie, asta e cert. Insa poate ca vor exista si proiecte grandioase. Desi, stiti foarte bine ca de fiecare data in momentul cand un om politic a venit pe o functie administrativa si a promovat un astfel de proiect nu s-a finalizat sau a trenat la nesfarsit. In momentul in care voi fi hotarat si voi analiza foarte bine ca un proiect durabil va fi si viabil si finantabil, atunci il voi anunta inainte, fara speculatii politice ca voi face eu heliport sau rampa de aterizare a OZN-urilor in Braila. (…) N-as vrea sa o luati ca pe o promisiune, dar in primul rand judetul Braila nu are o Sala Polivalenta cum trebuie. E urata. Nu avem un stadion multifunctional. Aici ma refer ca pe langa meciuri de fotbal sa putem sa dam si spectacole in aer liber. Pentru ca, pana la urma, Faleza nu e atat de incapatoare pentru un astfel de spectacol si evenimente pe care le putem organiza cu mai multa lume”, a mai adaugat Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author