Published On: mie, Iul 27th, 2016

Sapte turci care locuiau ilegal in Braila au fost gasiti de oamenii legii

Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari al judetului Braila au desfasurat, in perioada 22-25 iulie, mai multe actiuni, pe raza de competenta, in cooperare cu cei din cadrul Biroului de Proximitate, pe linia prevenirii si combaterii sederii ilegale a cetatenilor straini.

Cu aceasta ocazie, au fost depistate cu sedere ilegala sapte persoane, din Turcia, un barbat, doua femei si patru copii, cu varste cuprinse intre 3 si 49 de ani.

Persoanele au intrat in Romania in baza unor vize de scurta sedere in scop de vizita, iar la expirarea dreptului de sedere nu au parasit teritoriul tarii noastre.

Ca urmare a celor constatate, politistii de la Imigrari au emis, pe numele cetatenilor straini, decizii de returnare prin care sunt obligati sa paraseasca tara in termen de 15 zile. Totodata, adultii au fost sanctionati contraventional cu amenda in valoare de 1.200 de lei.

“Facem apel catre toti cetatenii straini de pe raza judetului si contam pe respectul dumneavoastra fata de legislatia in domeniu, invitandu-va sa ne contactati pentru orice aspect legat de aplicarea prevederilor legale, la sediul Biroului pentru Imigrari al judetului Braila, din strada Ana Aslan nr.39, la numarul de telefon 0239.606.100, sau vizitand site-ul public la adresa www.igi.mai.gov.ro.”, se arata intr-un comunicat al Politiei Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author