Published On: mie, Iul 20th, 2016

S-a stabilit cauza mortii bebelusului de patru luni: O forma de pneumonie atipica

UPDATE: Dupa ce a trupul bebelusului a fost transportat la Medicina Legala, aici s-a stabilit, in urma autopsiei realizate de medicii legisti ca motivul decesului a fost o forma atipica de pneumonie, aceasta fiind o pneumonie interstitiala de tip hemoragic. Persoanele din anturajul familiei au spus ca nou nascutul era bine ingrijit, iar parintii nu l-au dus la un medic specialist, deoarece au considerat ca bebelusul sufera de o simpla raceala.

Ieri dimineata, in jurul orei 11.30, un copil din Faurei de numai 4 luni, s-a inecat cu resturi alimentare intr-un moment de neatentie a mamei. Femeia a iesit pentru 10 minute in curte, avand treburi in gospodarie, dupa care, cand s-a intors, aceasta l-a gasit fara suflare.

Corpul copilului a fost transportat de urgenta la spitalul din orasul Faurei, insa medicii nu au putut decat sa constate decesul. Trupul micutului a fost transportat la morga pentru constatarea necropsiei, stabilindu-se astfel ca moartea copilului a survenit prin inecare cu resturi alimentare. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author