Published On: mie, Iul 27th, 2016

S-a hotarat, studentii si pensionarii vor avea transport in comun gratuit

Intr-o conferinta de presa anterioara , Marian Dragomir a vorbit despre posibilitatea ca studentii ce urmeaza stusii superiare la o facultate din municipiu si pensionarii, cu o pensie de pana la 1.100 de lei sa beneficieze de transport in comun gratuit, mentionand ca in sedinta de Consiliu Local Municipal se va lua hotararea.

Astazi, in cadrul sedintei de Consiliu Local Municipal, toti cei 27 de consilieri prezenti au votat pentru aprobarea legii, dupa ce unul dintre consilierii din opozitie l-a luat la intrebari pe Dragomir, cu privire la calculele corect facute  si daca Braicarul nu va avea de suferit in acest caz.

In urma intrebarilor indoielnice, primarul a spus ca si-a luat toata raspunderea in momentul in care a facut acesta propunere, iar calculele au fost facute cu la fel de multa raspundere.

 “Am facut toate calculele necesare pentru subventionarea 100% a abonamentelor de transport in comun pentru studenti si pentru pensionari. Mai mult de atat, in urma discutiilor cu domnul director Stoicescu, aceste sume de bani care vor veni suplimentar catre Braicar vor fi directionate catre achizitia de autobuze noi…Societatea va fi ajutata si sustinuta astfel. Mi-am facut calculele cu mare responsabilitate”, a raspuns Dragomir.

 

Comentarii

comentariu

About the Author