Published On: lun, Iul 11th, 2016

S-a dat startul judecarii “Soferului Mortii” / Negoita a avut discernamant cand a produs carnagiul de pe Ramnicu Sarat

accident_rm_sarat copyMarius Negoita, tanarul de 26 de ani, care a provocat o tragedie nemaivazuta in Braila, urmeaza sa-si afle sentinta. In ciuda tragediei provocate acesta a incercat sa scape de unele acuzatii, invocand diferite exceptii la instanta. In data de 5 iulie, Judecatoria Braila a respins cererile lui Negoita, oferind solutia: “Constata legalitatea sesizarii instantei, a administrarii probelor si a efectuarii actelor de urmarire penala. Dispune inceperea judecatii cauzei.

Mai mult, Negoita a ramas si in arest preventiv, care a fost prelungit la sfarsitul lunii iunie de judecatorii primei instante. Inculpatul a facut apel, dar judecatorii nu si-au schimbat decizia, acesta ramanand incarcerat in Penitenciarul Galati.

In data de 30 mai 2016, dosarul lui Marius Negoita a fost inregistrat pe rolul Judecatoriei Braila, dupa ce s-a dispus trimiterea lui in judecata pentru ucidere din culpa. Marius Negoita a incercat sa-si creeze un alibi pentru a lua o pedeapsa mai blanda, dar procurorii nu s-au lasat induplecati. Mai mult, in urma unei expertize psihiatrice, specialistii au stabilit ca, in momentul producerii tragediei, inculpatul avea discernamant. Acesta este acuzat ca in dimineata zilei de 4 aprilie 2016, a intrat pe contrasens cu viteza de 115 km/ora si a spulberat tot ce i-a iesit in cale, curmand viata a cinci braileni ce aflau in statia de autobuz de pe Soseaua Ramnicu Sarat.

 

Comentarii

comentariu

About the Author