Published On: vin, Iul 1st, 2016

Presedintele Consiliului Judetean vrea sa asfalteze drumurile judetene

Astazi, la conferinta de presa, noul presedinte al Consiliului Judetean Francisk Chiriac a spus ca vrea sa rezolve problema vegetatiei de pe drumurile judetene ce da atatea batai de cap iarna, in procesul de dezapezire si totodata sa se ocupe de infrastructura, incepand cu cele mai circulate drumuri judetene.

Drumurile judetene sunt intr-o stare precara. Primordial este sa se rezolve aceasta problema, incepand cu cele mai circulate drumuri judetene. Mi-as fi dorit ca problema aceasta sa se fi rezolvat ieri, asa ca aceasta problema va fi rezolvata in cel mai scurt timp. Mai inainte de asta, partea vegetatiei de pe drumurile judetene este cea care ne da batai de cap iarna, in procesul de dezapezire. Pana in iarna 2016-2017 vom “plomba” partea de vegetatie de pe drumurile judetene, pentru ca oamenii si conducatorii auto sa nu mai ramana inzapeziti”, a declarat acesta.

De asemenea, Chiriac a mai spus ca se gandeste la un proiect pentru dezvoltarea spitalului in acesti patru ani de mandat, spunand ca pacientii nu au parte nici macar de conditiile minime de internare si ca saloanele sunt focare de infectie.

Comentarii

comentariu

About the Author