Published On: lun, Iul 25th, 2016

Politistii si jandarmii braileni au luat cu asalt barurile si cluburile din municipiu

In acest weekend, politisti din cadrul Politiei Municipiului, de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, au actionat atat in municipiu, cat si in localitatile din mediul rural, in zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar, pentru combaterea infractiunilor savarsite cu violenta si pentru verificarea modului in care isi desfasoara activitatea societatile comerciale.

Echipele care au participat la aceste activitati au efectuat controale in 4 piete si au verificat 42 de societati comerciale, dintre care 14 de tip cafe-bar si discoteca. Totodata, au legitimat 114 persoane, dintre care 16 au fost controlate corporal sumar, iar 8 au fost conduse la sediul Politiei Municipiului, si au verificat 85 de autovehicule.

Politistii au aplicat 28 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 9.400 de lei, dintre care 19 conform Legii 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si 9 la O.U.G. 195/2002 (republicata) privind circulatia pe drumurile publice.

Comentarii

comentariu

About the Author