Published On: mar, Iul 26th, 2016

Politia de Frontiera i-a venit de hac dupa ce a vrut sa treaca granita cu un permis de conducere fals

Share This
Tags

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un tanar din R. Moldova care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals.

Luni, 25 iulie, in jurul orei 13.00, in P.T.F.Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, cetateanul din R. Moldova Vasile G., in varsta de 19 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes Sprinter, inmatriculat in R. Moldova.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontiera, cu insemnele autoritatilor din R. Moldova, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au stabilit ca documentul in cauza nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia  autentic, fiind fals total, iar persoana in cauza nu a obtinut niciodata dreptul legal de a conduce.

In legatura cu cele constatate, tanarul a declarat ca nu este posesor de permis de conducere si ca a obtinut respectivul document prin intermediul unui conational, in schimbul sumei de 480 de euro.

Politistii de frontiera efectueaza in cauza cercetari sub aspctul savarsirii infractiunilor de uz de fals, complicitate la fals in inscrisuri oficiale si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author