Published On: lun, Iul 4th, 2016

Politia Brailei si-a marit echipa

Vineri, 1 iulie, 11 agenti de politie incadrati din sursa externa in cadrul Inspectoratului Judetean de Politie au avut primul contact cu tainele meseriei in cadrul structurilor operative.

In urma sloganului M.A.I. “Si tu poti fi colegul nostru!” doritorii au mers la concursul organizat de Ministerul Afacerilor Interne, fiind admisi 11, dupa care agentii au inceput perioada initiala de pregatire.

Acestia vor desfasura activitatea ca agenti de ordine si siguranta publica in cadrul posturilor de politie comunale Maxineni, Salcia Tudor, Ulmu, Victoria, Frecatei, Dudesti, Galbenu, Bertestii de Jos, Viziru si Baraganu, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

“Mai marii” lor cu experienta isi vor asuma responsabilitatea si vor avea grija de ei timp de 6 luni, perioada in care vor participa la un curs de initiere in cariera, organizat de institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne. La sfarsitul celor 6 luni, vor sustine un examen de definitivare, iar in momentul promovarii acestui ecamen se pot numi politisti in toata regula.

 

Comentarii

comentariu

About the Author