Published On: mie, Iul 27th, 2016

PND-ul se opune deschiderii teraselor in Gradina Publica

PND-ul  s-a opus scoaterii la licitatie a unor spatii din Gradina Mare ce erau destinate amplasarii unor terase, pe motiv ca strica estetica parcului si ca micii si berea nu se potrivesc cu evenimentele ce mai au loc in Gradina Mare.

Noi, PND-ul  am dori sa excludem de la inchiriere spatiile aflate in Gradina Mare, intrucat afecteaza estetic acest parc ce este destinat promenadei. Gradina Publica nu poate fi incarcata cu terase. Micii si berea nu se potrivesc cu zona de promenada. De aceea nu vom vota acest proiect”, a spus PND-istul Bogdan Botea.

Insa, dupa spusele lui primarului, licitatia avut deja loc si exista un castigator, iar exluderea incgirierii acelor spatii pot aduce repercursiuni mari.

“Pe acel amplasament a existat deja o licitatie si avem si un castigator.  Trebuie sa tine cont ca excluderea inchirierii ar putea aduce mari repercursiuni”, a raspuns Dragomir.

In schimb, liberalul Marian Fusea a venit cu adaugarea ca acei agenti economici nu pot fi retinuti din a-si desfasura activitatile, insa va trebui sa o faca dupa anumite reguli privind modul in care sa arate terasele, fara sa deranjeze pe nimeni.

La final, restul consilierilor din celelalte partide au votat impotriva propunerii venite din partea PND-ului, iar hotararea a ramas in picioare. Vor fi terase si in Gradina Mare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author