Published On: vin, Iul 29th, 2016

O biciclista si un copil de 3 ani au ajuns la spital dupa ce o masina a dat peste ei

In dimineata zilei de 27 iulie, la ora 08:15, o persoana, din comuna Tufesti, a sesizat, apeland numarul pentru urgente 112, faptul ca, pe o strada din localitate, s-a produs un accident rutier soldat cu doua victime.

In urma sesizarii, la locul indicat s-au deplasat politisti din cadrul Politiei orasului Insuratei, care au efectuat cercetari si au stabilit ca un tanar de 19 ani, din comuna Tufesti, in timp ce conducea autoturismul pe o strada din localitate, ajungand la o intersectie, nu a acordat prioritate de dreapta unei localnice, in varsta de 49 de ani, care se deplasa pe bicicleta, intrand in coliziune cu aceasta.

In urma evenimentului, femeia s-a dezechilibrat si a cazut pe sol, suferind leziuni corporale pentru care a fost transportata la spital.

De asemenea, pe bicicleta se mai afla si un copil de 3 ani, care, in urma impactului, a suferit vatamari corporale, fiind si el transportat la spital.

Acestia au primit ingrijirile medicale necesare, fara sa fie necesara internarea lor.

Atat conducatorul autoturismului, cat si al bicicletei au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, si in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Comentarii

comentariu

About the Author