Published On: mie, Iul 13th, 2016

O batrana a fost la un pas sa arda de vie din cauza unei cani electrice

O noua tragedie a fost pe cale sa aiba loc in Braila. O batrana de 85 de ani a fost la un pas sa arda de vie in casa, din cauza unei cani electrice care a provocat un incendiu. Batrana locuieste in cartierul Obor, la etajul doi al unui bloc. Femeia este imobilizata la pat, iar in momentul pornirii incendiului era singura acasa. Venicii au simtit mirosul de fum si au sunat la 112.

Interventia rapida a pompierilor i-a salvat viata batranei. Echipajul ajuns la fata locului a fost nevoit sa sparga usa apartamentului pentru a putea intra in apartament si pentru a o salva pe batrana. Acesta era inconsienta, fiind intoxicata cu fum. A fost transportata la UPU Braila pentru a primi ingrijiri medicale. Din fericire batrana se afla acum in afara oricarui pericol.

Focul a fost stins imediat, dar pompierii au fost nevoiti sa sparga geamurile de pe casa scarii, din cauza fumului gros care invadase toata scara. Vecinii au iesit afara, speriati de posibilitatea ca fumul se poate propaga si la alte apartamente.

Comentarii

comentariu

About the Author