Published On: mar, Iul 12th, 2016

Noii politisti ai IPJ Braila veniti din sursa externa au depus Juramantul de Credinta

ipj_juramant_infobrailaAstazi, cei 11 agenti de politie care promovat examenele de incadrare din sursa externa si reincadrare au depus Juramantul de Credinta in prezenta conducerii Inspectoratului de Politie Judetean Braila si a politistilor din cadrul unitatilor teritoriale unde s-au facut repartitiile.

Noii oameni ai legii isi vor desfasura activitatea in cadrul posturilor de politie comunale Maxineni, Salcia Tudor, Victoria, Ulmu, Dudesti, Rosiori, Frecatei, Bertestii de Jos, Galbenu, Baraganul si Viziru, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

In perioada 25 iulie – 21 octombrie, agentii vor lua parte la un curs intensiv de pregatire teoretica si practica, organizat de institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne, in cadrul caruia vor fi initializati si vor invata tainele meseriei de politist, iar pana la sfarsitul lunii decembrie isi vor desfasura activitatea profesionala la posturile de politie la care au fost repartizati, sub indrumarea tutorilor desemnati. Mai mult la finele tutelei profesionale, in luna ianuarie, cei 11 agenti de politie vor sustine un examen de definitivare, in urma caruia cei promovati vor deveni politisti in toata regula.

Comentarii

comentariu

About the Author