Published On: mie, Iul 20th, 2016

Neatentia continua sa faca victime printre braileni / Un minor a ajuns la spital dupa ce nu s-a asigurat cand a traversat strada

In dupa-amiaza zilei de ieri, la ora 14:15, un brailean, in varsta de 24 de ani, in timp ce conducea autoturismul pe strada Grivitei, din directia strazii Carantina, a surprins si accidentat un minor, in varsta de 16 ani, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a pietonului, care a refuzat sa i se acorde ingrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Tot ieri, in jurul orei 17:30, politisti din cadrul Sectiei 1 de Politie Rurala Braila l-au depistat pe un barbat, in varsta de 37 de ani, din comuna Scortaru Nou, in timp ce conducea autoturismul pe raza localitatii Pitulati, fara a poseda permis de conducere.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar in cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

Comentarii

comentariu

About the Author