Published On: lun, Iul 11th, 2016

Mascatii au stricat petrecerea de weekend din mai multe baruri si discoteci

In acest weekend barurile, discotecile si salile de jocuri, dar si pietele din municipiu si judet, au fost luate cu asalt de echipaje complexe pentru a se preveni faptele antisociale, in special cele comise  cu violenta, dar si pentru mentinearea ordinii publice.

Vineri, lucratori ai Politiei Municipiului Braila, sprijiniti de jandarmi, au dat mai intai o raita in zona targurilor si pietelor, pentru combaterea infractiunilor savarsite cu violenta si pentru verificarea modului in care se face comert.  S-au controlat 8 societati comerciale si 7 producatori particulari, fiind legitimate 98 de persoane, dintre care 6 au fost conduse la sediul politiei. Politistii au verificat in trafic si 54 de autovehicule. Numarul sanctiunilor contraventionale aplicate s-a ridicat la 32, in valoare totala de aproape 24.400 lei. Asa cum era de asteptat, cele mai multe, adica 18, s-au dat conform Legii 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Alte 9 au fost conform OUG 195/2002 (republicata) privind circulatia pe drumurile publice.

Totodata, au fost ridicate, in vederea confiscarii, bunuri in valoare totala de 520 de lei (7 pachete de tigarete, 100 kg de pepeni, 95 kg de cartofi, 33 kg de rosii, 20 kg de ceapa s.a.). In plasa politistilor de la Proximitate a picat o femeie care vindea tigarete cu timbru din Republica Moldova intr-o piata din municipiu, pe numele ei fiind intocmit dosar penal pentru contrabanda.

Sambata, raziile in masa au continuat. Echipele care au participat la aceste activitati au efectuat controale la 13 societati comerciale tip cafe-bar si discoteca, au legitimat 109 persoane, dintre care 9 au fost controlate corporal sumar. In plus, au fost destramate doua grupuri de persoane suspecte si verificate 67 de autovehicule. S-au dat amenzi de peste 8.100 lei iar 18 conducatori auto au fost testati cu etilotestul.

Comentarii

comentariu

About the Author