Published On: mie, Iul 6th, 2016

Maine se decide soarta Statiunii Lacul Sarat / Dragomir: “Vreau o asociere intre Braila si Chiscani”

Marian Dragomir a adus in discutie recent, din nou, soarta Statiunii Lacul Sarat. Daca in prima faza Curtea de Apel Constanta trebuia sa ofere un raspuns pe 30 iunie, cu privire la ce Primarie va primi statiunea, cea a Brailei sau cea a Chiscaniului, acesta hotatare a fost amanta pentru data de 7 iulie.

Totusi, soarta neclara a statiunii nu l-a impiedicat pe Dragomir sa poarte discutii cu primarul comunei Chiscani, PSD-istul Costica Busuioc Cojea propunandu-i o asociere intre localitati, indiferent care va fi decizia Curtii, care ar aduce doar benefici pentru ambele localitati, dar si pentru Statiunea Lacul Sarat. Acesta a mai adaugat ca in cazul unei renovari, fondurile initiale vor fi alocate din bugetul local.

Procesul va mai dura un pic pentru ca partile vor depune documente suplimentare. Nu putem sa obstructionam depunerea acelor documente pentru ca vrem ca procesul respectiv sa fie unul prin care cei care au dreptate sa castige in final. Inclusiv Primaria Municipiului Braila va depune documente pentru a-si sustine cauza[...]Primarul comunei Chiscani a venit la Braila, i-am aratat hotararea de Consiliu Local prin care noi am fost de acord cu aceasta asociere. L-am rugat sa verifice daca comuna Chiscani a emis o astfel de hotarare. Urmeaza ca in perioada urmatoare sa ne intalnim si cu domnul Chiriac, presedintele Consiliului Judetean, pentru a demara efectiv aceasta asociere, ca sa putem sa investim o suma de bani din fonduri proprii, pentru inceput, acolo. Iar in perioada urmatoare sa inscriem statiunea, asa cum este si normal cu rolul ei balneoclimateric. Pentru ca trebuie sa speculam si acest lucru si sa putem atrage in viitor fonduri europene”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author