Published On: vin, Iul 8th, 2016

Lovitura de 8 000 de lei data de un barbat de 31 de ani

In urma mai multor investigatii efectuate, politisti din cadrul Politiei Municipiului l-au identificat pe un barbat, in varsta de 31 de ani, din comuna Cazasu, banuit de furt.

In fapt, la data de 1 iulie, in jurul orei 10:30, un brailean, in varsta de 48 de ani, s-a prezentat la sediul Postului de Politie Comunal Cazasu, pentru a reclama faptul ca, in noaptea anterioara, autori necunoscuti i-au patruns intr-o baraca din comuna, prin taierea sistemului de inchidere tip lacat, de unde au sustras un motocompactor, 2 flexuri si circa 400 Kg deseuri din fier, in valoare de 8.000 de lei.

In urma cercetarilor efectuate s-a constatat ca, la data de 1 iulie, banuitul ar fi predat o parte din bunurile sustrase la un centru de reciclare a materialelor refolosibile din localitate. Politistii au intocmit in cauza dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

In aceeasi zi, politistii, l-au identificat si pe un barbat, in varsta de 38 de ani, banuit ca, la data de 8 aprilie, profitand de neatentia personalului de serviciu, ar fi furat suma de 1.381 de lei din incinta unei societati din Braila. Politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale, in urma verificarilor efectuatePe numele acestuia a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de furt.

Comentarii

comentariu

About the Author