Published On: mar, Iul 12th, 2016

Jandarmii braileni desfasoara activitati pentru siguranta cetatenilor in statiunea Lacu Sarat

In vederea mentinerii ordinii si sigurantei publice in statiunea Lacu Sarat, odata cu venirea sezonului estival, comanda Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila a dispus masuri de ordine publica suplimentare.

Astfel, jandarmii Postului Lacu Sarat sunt sprijiniti de patrule de jandarmerie mobile si echipaje de interventie, care sunt in masura sa actioneze in cel mai scurt timp, pentru aplanarea unor conflicte si restabilirea ordinii publice in statiune, in situatia in care aceasta va fi tulburata.

Pentru prevenirea faptelor antisociale in aceasta statiune turistica, jandarmii vor desfasura si actiuni punctuale, pe timpul carora vor fi vizate atât zonele aglomerate, dar si cele periferice.

In luna iunie a.c., pe timpul misiunilor executate in statiunea Lacu Sarat, jandarmii braileni au aplicat 12 amenzi, in valoare totala de 5200 lei, au aplanat doua conflicte, iar 15 persoane au fost avertizate atât asupra modului de comportare in locuri publice, cât si pentru respectarea prevederilor Legii 51/ 2012 privind desfasurarea activitatilor de picnic.

Amenzile aplicate au fost in general pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Comentarii

comentariu

About the Author