Published On: mar, Iul 5th, 2016

UPDATE: Tragedie in Piata Concordia / Un barbat si-a gasit sfarsitul calcat de o masina

mort_concordia_infobrailaUPDATE: Barbatul de 49 de ani care a murit ieri in tragicul accident de la Piata concordia, s-a angajat in traversarea strazii Grivita prin loc nepermis, cand a fost surprins si accidentat de un autoturism marca BMW condus de o soferita. In momentul in care a ajuns echipajul de la Serviciul de Ambulanta nu a mai putut decat sa constate decesul. Barbatului i se rupsese gatul in momentul accidentului.

Oamenii care munceau in piata au numai cuvinte de lauda pentru cel decedat, spunand ca ajuta pe toata lumea sa care marfa pentru cativa banuti. Bani cu care isi ajuta tatal paralizat.

Soferita a fost testata cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa.

In urma cu cateva minute a avut loc un accident ce s-a sfarsit cu moartea unui pieton. Tragedia s-a intamplat in zona Piata Concordia, la intersectia Grivitei cu Calea Calarasilor, chiar la intrarea in piata.

Barbatul de 50 de ani se angajase in traversarea strazii in mod neregulamentar la intersectia cu strada Ghioceilor cand un autoturism marca BMW l-a accidentat mortal.

Revenim cu mai multe detalii.

Comentarii

comentariu

About the Author