Published On: lun, Iul 11th, 2016

Haos pe Autostrada Soarelui / Peste 19 autoturisme au fost implicate in mai multe caramboluri

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre Constanta, s-a desfasurat in acest weekend cu mare dificultate din cauza numarului ridicat de masini, dar si din cauza a mai multe caramboluri in care au fost implicate 19 autoturisme. Sambata dimineata, in jurul orei 06:30, la kilometrul 114, in zona Drajna, pe sensul de mers catre Constanta, s-a produs o tamponare in care au fost implicate sapte autoturisme. La doar o ora distanta, la kilometrul 109+900 de metri, s-a produs o alta tamponare in care au fost implicate noua autoturisme. Autovehiculele implicate au fost scoase pe banda de urgenta, insa in zona s-a circulat cu viteza redusa. Cauza probabila a fost nepastrarea unei distante de siguranta in mers.

Politia Rutiera le recomanda soferilor care incheie coloanele formate sa puna in functiune luminile de avarie, pentru a-i atentiona pe cei care se apropie din spate sa franeze din timp. In plus, pentru ca spre Constanta se circula avand lumina soarelui in fata, trebuie marita distanta in mers.

Politistii le mai recomanda soferilor sa nu opreasca nejustificat pe banda de urgenta. In cazul unei pene sau defectiuni tehnice, porniti luminile de avarie, echipati-va cu vesta reflectorizanta, scoateti pasagerii din autovehicul in afara partii carosabile si amplasati triunghiurile reflectorizante, unul dupa celalalt, la distante mai mari.

Comentarii

comentariu

About the Author