Published On: vin, Iul 15th, 2016

GALERIE FOTO: Trupa Lil Motion ii va incanta pe braileni cu un spectacol de dans, pe scena de la Esplanada Dunarii

Sambata, 16 iulie 2016, incepand cu ora 19.00, pe scena de la Esplanada Dunarii va avea loc un spectacol de dans sustinut de Lil Motion.

Lil Motion este prima scoala privata de dans modern, hip hop si street dance din oras. Isi desfasoara activitatea inca din 1999 sub diverse forme de organizare. Prin experienta lor au reusit sa formeze de-a lungul timpului peste 2000 de dansatori de la cele mai mici varste pana la adolescenti, lucru ce se poate observa din rezultatele competitionale. In momentul de fata scoala are peste 60 de membri. Liliala Stan, fondatorul Lil MoTioN Dance School, a declarat: „ne dorim sa ducem performanta in dans la un nivel cat mai ridicat. Premiile  obtinute pana acum vorbesc pentru noi. Prin munca, eforturi si sprijinul prietenilor ducem dansul pe cele mai mari scene din lume cu un stil propriu, eleganta si atitudine!„ 

La 1 noiembrie 2010 s-a infiintat LiL MoTioN Dance School, si de atunci a incercat prin formatiile de dans pe care le are, sa aduca cat mai multe premii pentru orasul Braila si Romania. In acest moment scoala, este reprezentata la concursuri de 6 trupe, LiL Style, New LiL, Noisy LiL, LiL Attitude, Just LiL, Fresh LiL coregrafiate de LiLiana Stan.

Comentarii

comentariu

About the Author

-