Published On: lun, Iul 4th, 2016

GALERIE FOTO: O pisicuta care nu mai putea cobori dintr-un copac din parcul Monument a fost salvata de pompieri, dupa ce mai multi copii au cerut ajutor / Ei au fost sprijiniti de prefectul Madalina Cochino

Share This
Tags

Ieri, in jurul orelor 17.00, mai multi copii care se jucau in Parcul Monument au fost intrigati de mieunatul tanguitor al unei pisicute catarata intr-un copac. De frica, aceasta nu putea cobori si mieuna sfasietor dupa ajutor. Unul dintre copii, Dora, a sunat la 112 pentru a cere ajutor, dar primul raspuns a fost unul negativ, copilului spunandu-i-se ca pisica va sari din copac chiar daca se afla la peste sase metri inaltime.

De patania pisicutei a aflat si prefectul Madalina Cochino, care nu a ezitat sa ceara autoritatilor sa procedeze ca in tarile civilizate, cand animalele aflate in pericol sunt salvate, mai ales ca la acea ora nu era vreun incendiu de stins. Prin urmare, foarte prompt, a aparut la fata locului un echipaj al ISU Braila, doi pompieri urcand si coborand pisicuta nevatamata, in aplauzele celor prezenti la acea ora in parc.

Copiii au tinut sa le multumeasca personal pompierilor prezenti la fata locului si i-au transmis, prin intermediul ziarului Infobraila, "multumiri prefectului Madalina Cochino, cea care le-a ascultat rugamintile si le-a sarit in ajutor!"

Comentarii

comentariu

About the Author