Published On: vin, Iul 1st, 2016

GALERIE FOTO: O cursa nebuna, desprinsa din filmele de actiune, s-a terminat tragic pentru doi tineri

Doi tineri sunt in strare criticala spital, dupa ce au fost implicati intr-un grav accident petrecut azi noapte, in orasul Bocsa din judetul Caras Severin. Potrivit infocs.ro, cei doi tineri se aflau intr-un autoturism ce circula cu o viteza mult peste limita legala, dinspre Resita spre Timisoara, au fost grav raniti dupa ce soferul a pierdut controlul volanului si a intrat intr-o casa de la marginea drumului.

Masina celor doi fusese oprita de agentii de politie pentru un control de rutina. La vederea echipajului de politie, in loc sa opreasca, soferul a accelerat si a incercat sa scape de politisti, dar intr-o intersectie soferul a pierdut controlul volanului si s-a izbit in peretele unei case.

Impactul a fost unul extrem de puternic, masina fiind distrusa in totalitate, iar pasagerul din dreapta soferului este in coma si are putine sanse sa scape cu viata. Soferul este si el grav accidentat, pe langa alte lovituri si fracturi la maini si coaste, acesta are ambele picioare zdrobite si fracturate. Cei doi ocupanti ai autoturismului au in jur de 30 de ani.

Potrivit primelor informatii oferite de politisti, se pare ca soferul nu poseda permis de circulatie si consumase si bauturi alcoolice. Politistii verifica daca autoturismul are actele in regula.

Sursa foto: infocs.ro

Comentarii

comentariu

About the Author