Published On: vin, Iul 1st, 2016

GALERIE FOTO: Marian Dragomir nu doarme / Inca o noapte a supravegheat tratamentele anti-tantarilor

Marian Dragomir continua supravegherea tratamentelor anti-tantarilor in cartierele brailene. Dupa ce la inceputul saptamanii Dragomir a iesit in miez de noapte pe faleza pentru a supraveghea cum decurg treburile si a precizat ca in functie de eficatitea programului, acesta se va prelungi. Se pare ca zonele tratate au scapat de tantari, deoarece initial ultima zi a programului trebuia sa fie miercuri, dar acesta s-a prelungit: “In functie de eficacitatea tratamentelor programul va continua”, a precizat Marian Dragomir la inceputul saptamanii. In noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 00:30, primarul a supravegheat din nou cum decurg tratamentele anti-tantarilor.

Chiar daca nu toti brailenii sunt incantati de aceste activitati ale primarului, multi sunt incantati si privesc cu speranta spre viitor si pentru ca Marian pare interesat de problemele lor fiind in permanent contact si ascultandu-le nemultumirile in mediul online.

Vineri ora 00.30 – Cine crede ca noaptea se doarme?  Se continua tratamentele impotriva TANTARILOR in cartiere…”, a scris Marian pe Facebook. Bineinteles, dupa acesta postare a urmat o avalansa de comentarii din partea brailenilor, cu felicitari sau propuneri: “Domnule primar locuiesc pe strada Anton Pann prelungirea spre cimitir va rog sa treceti sa vedeti ce cratere avem o sa cad cu masina in canalizare asa este de lasata de 8 ani ne chinuim nu a vrut nimeni sa asfalteze pana acum ma bazez pe seriozitatea dumneavoastra ast raspuns multumesc.”, “Deci schimbarea este majoră !!!!! Se poate si la noi”, “Cand primarul nu doarme la ora asta….e semn bun…e de bine!”, “In cartierul asta….Hipodrom mai am o singura problema…caini maidanezi…care ar trebui sa dispara”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-