Published On: joi, Iul 28th, 2016

GALERIE FOTO: La ANL-uri, in Lacul Dulce, situatiile neplacute continua/ Anton Ionica, renegata de propria familie, traieste intr-una din gradinile dintre blocuri

De mai bine de 3 saptamani, intr-una din gradinile dintre blocurile ANL din lacul Dulce, traieste Anton Ionica, o femeie in varsta de 49 de ani. Aceasta a fost data afara din casa de sotul ei, nu inainte ca barbatul sa ii fure actele de identitate si renegata de proprii copii, dupa ce a suferit un accident vascular cerebral in urma caruia a ramas cu hemipareza.

Femeia, cu lacrimi in ochi, isi aminteste ca a avut o familie frumoasa si numeroasa, dar ca de la o ultima bataie primita de la sotul ei aceasta a ramas paralizata, iar situatia s-a schimbat radical. Sotul si-a gasit o amanta, femeie pe care acum copii Ionicai o considera mama si care i-a facut pe toti sa uite de ea.

Ionica este intr-o situatie disperata si nu stie incotro sa se indrepte. Locatarii din zona sunt revoltati pentru ca femeie isi face nevoile printre masini in vazul tuturor, e foarte mare mizerie, resturile de la mancarea, primita de la diferite persoane, aceasta le lasa imprastiate.

Locatarii sunt foarte deranjati si indignati de situtia Ionicai. Acestia au apelat la asistenta sociala, politia, televiziunea  dar fara rezultat.

Ne-au contactat si pe noi, iar noi nu am putut ramane indiferenti. Atat locatarii cat si Ionica Anton isi doresc acelasi lucru ca aceasta din urma sa fie luata din gradina blocului.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-