Published On: mar, Iul 26th, 2016

GALERIE FOTO: In Braila zilelor noastre caii pasc printre blocuri

Cativa cai lasati liberi de catre stapanii lor pasc linistiti iarba dintre blocuri, de iti vine sa faci o cruce cu mana stanga, ca nu iti vine sa crezi ce-ti pot vedea ochii. Asta se intampla in Braila de azi!

Zona ANL din cartierul Lacul Dulce, pare uitata de autoritati, nimeni nu ia masuri, nimeni nu ia caii de acolo, iar politistii pusi sa isi faca treaba dau din umeri si intreaba doar "ai cui sunt caii?", in loc sa rezolve problema.

Unii fac ce vor, cand vor si unde vor, ca doar suntem in Braila si totul este permis, iar legea nu este facuta pentru toti. Atat de departe poate merge nepasarea.

Nimeni nu a stat sa se gandeasca la copiii care ies sa se joace si ar putea deveni victime ale animalelor. Recent a fost muscat un cetatean de unul dintre caii lasati intre blocuri. Vecinii au chemat politia, dar nimic…doar “al cui este calul?”.

O femeie care locuieste intr-un bloc din cartierul cu pricina, ne-a marturisit ca cei care aduc caii, strang mizeria facuta de animale si le arunca la containerele blocului. Mai mult de atat, femeia sustine ca sunt cainii adunati din oras si dusi pe camp, iar acesti vin in cartier la containerele de gunoi si imprastie mizeria.

Tot din spusele aceleeasi locatare, caii sunt ai oamenilor care locuiesc in zona caselor din Cartierul Lacul Dulce. Poate din cauza asta li se pare mai simplu sa isi aduca caii sa pasca pe prima bucata de iarba pe care o vad, netinand cont unde se intampla asta.

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author