Published On: mie, Iul 20th, 2016

GALERIE FOTO: Apelul brailenilor catre Dragomir: “Domnule primar, ce facem cu problema cainilor comunitari? Cand o veti rezolva?”

Cainii maidanezi continua sa fie o problema. Oamenii fac reclamatii zilnic, posteaza pe facebook, trimit poze, apeleaza la primar pentru solutionare, dar nimic nu se schimba.

“Domnule primar, dar problema cainilor comunitari cand o veti rezolva?” – fara raspuns.

“Domnule primar, nu avem pe unde merge din cauza cainilor” – fara raspuns

Fara raspuns si fara rezolvare au fost si intamplarile cand copii mici au fost muscati si au ajuns in spital, fara rezolvare sunt si rugamintile batranilor catre primar si catre presa, care trec cu teama pe langa haitele de caini….Noi scriem, la fel si alte ziare, insa informatia parca nu ajuge unde trebuie, iar situatia continua asa.

Nu de mult, Dragomir, noul primar a spus ca va adopta un caine si ca la fel ii va sfatui si pe apropiatii sai, pentru a indemna si restul oamenilor sa o faca.  Desi nu e nici pe departe cea mai eficienta solutie…oare cand se va intampla asta?!…

"Primarul a spus ca va rezolva problema cainilor vagabonzi. Cand?"

Nu de mult, o cititoare de-a noastra s-a plans ca s-au repezit cainii la ea, insarcinata fiind: “Aseara, in drum spre casa, cainii din imprejurimile strazii pe care locuiesc si pe care ii vad zi de zi mai aveam putin si ma atacau. Am ajuns acasa si am avut nevoie de 10 minute sa imi revin. Problema este ca sunt insarcinata, iar copilul meu ar fi putut pati ceva”.

Cat de grava ar trebui sa fie problema ca sa se ia o masura?! Sau cum s-ar putea feri brailenii de un eventual atac al cainilor?!

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author