Published On: mar, Iul 5th, 2016

GALERIE FOTO: Actiune de voluntariat / Jandarmii au dat un exemplu brailenilor

Crezand in succesul ideii de voluntariat, in cursul diminetii de luni, 04 iulie a.c., jandarmii braileni, impreuna cu angajati din cadrul S.U.P.A.G.L. Braila, au desfasurat activitati de ecologizare a Parcului de copii situat pe strada Industriei, in apropierea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila.

Astfel, peste 20 de jandarmi au taiat iarba din acest loc de joaca, au strans deseurile si au adunat crengile rupte in urma furtunilor din ultimele zile, dovedind inca o data ca sunt alaturi de comunitate, nu numai pe timpul misiunilor de ordine publica executate, ci si prin astfel de activitati desfasurate in mod benevol.

Implicarea jandarmilor in astfel de activitati de curatenie se face si cu speranta ca si alte persoane se vor alatura acestei cauze, iar pe viitor sa fim, cu totii, mai atenti si mai responsabili in ceea ce priveste mentinerea mediului inconjurator cat mai curat.

Cadrele Jandarmeriei Braila nu sunt la prima actiune de acest gen, in decursul ultimilor ani acestia au participat la activitati de refacere a arealelor naturale, la donare de sange sau la activitati in cadrul campaniei nationale “Let s Do It, Romania!”.

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author