Published On: lun, Iul 18th, 2016

GALERIE FOTO: A vrut sa transporte tigari de contrabanda, dar si-a pierdut si masina

La Punctul de Trecere a Frontierei Radauti Prut, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate, intr-un loc special amenajat intr-un autoturism marca Audi A4, 3.200 tigarete de contrabanda in valoare de 1.800 lei.

La sfarsitul saptamanii trecute, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Radauti Prut, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, cetateanul roman Vitalie S., in varsta de 41 de ani, pasager intr-un autoturism marca Audi A4, inmatriculat in Bulgaria.

Barbatul dadea semne de nervozitate, motiv pentru care politistii de frontiera au solicitat autoritatilor vamale un control amanuntit asupra autoturismului. In urma verificarii amanuntite efectuate, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit ascunsa si nedeclarata, intr-un spatiu special amenajat intre aripa si lonjeronul stanga spate al autoturismului, cantitatea totala de 3.200 tigarete diferite marci, cu timbru de acciza R. Ucraina, in valoare totala de 1.800 lei.

Conform reglementarilor legale in vigoare a fost luata masura confiscarii tigaretelor si indisponibilizarii autoturismului in valoare de. 5000 lei, precum si sanctionarea persoanei in cauza cu amenda in valoare de 10.000 lei.

 

 

.

Comentarii

comentariu

About the Author