Published On: vin, Iul 29th, 2016

GALERIE FOTO: A intrat in tara cu 100 de cartuse de contrabanda

Echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iasi  a descoperit, ascunse in bagajele unui cetatean roman, 100 cartuse de tir, calibrul 5,6 mm.

Azi-dimineata, in jurul orei 05.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei  Sculeni, pentru a intra in tara, cetateanul roman Ion S., in varsta de 31 ani, calatorind ca pasager intr-un autocar inmatriculat in Republica Moldova, care efectua o cursa regulata pe ruta Chisinau – Brasov.

In urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comuna formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit in bagajele barbatului, in doua cutii de carton, 100 cartuse de tir, calibrul 5,6 mm.

Barbatul a declarat ca a cumparat cele doua cutii cu cartuse de la o persoana din municipiul Chisinau, platind pentru acestea suma de 100 de lei moldovenesti, cu intentia de a le folosi la tragerea cu arma de tir.

In cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author