Published On: vin, Iul 29th, 2016

GALERIE FOTO: A intrat in tara cu 100 de cartuse de contrabanda

Echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iasi  a descoperit, ascunse in bagajele unui cetatean roman, 100 cartuse de tir, calibrul 5,6 mm.

Azi-dimineata, in jurul orei 05.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei  Sculeni, pentru a intra in tara, cetateanul roman Ion S., in varsta de 31 ani, calatorind ca pasager intr-un autocar inmatriculat in Republica Moldova, care efectua o cursa regulata pe ruta Chisinau – Brasov.

In urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, echipa comuna formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit in bagajele barbatului, in doua cutii de carton, 100 cartuse de tir, calibrul 5,6 mm.

Barbatul a declarat ca a cumparat cele doua cutii cu cartuse de la o persoana din municipiul Chisinau, platind pentru acestea suma de 100 de lei moldovenesti, cu intentia de a le folosi la tragerea cu arma de tir.

In cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Comentarii

comentariu

About the Author