Published On: vin, Iul 1st, 2016

Dragomir a raspuns criticilor aduse de liberali actiunii de ecologizare / “Brailenii vor un oras curat indiferent de costuri si ne vom tine de cuvant”

Noul primar, social-democratul Marian Dragomir a raspuns in urma criticilor aduse de liberalul Petrica Popa in privinta actiunilor sale de curatare a Brailei, spunand ca brailenii vor curatenie in oras indiferent de costuri si ca vor face curatenie regulat, dupa cum este normal intr-un oras civilizat.

Cat despre intrebarea pusa de liberal in privinta cheltuielilor si provenientei banilor pentru activitatea de ecologizare, Dragomir a spus ca va face publice cheltuielile si provenienta banilor, ca sa nu mai existe dubii.

Raspunsul l-au dat cetatenii. Brailenii vor un oras curat indiferent de costuri si vom face curatenie regulat, asa cum am promis, indiferent de costuri. Curatenia este o normalitate. La fel trebuie sa fie si la noi ca si in alte orase. Ne dorim un oras frumos si curat. Cat despre costuri si resursele de bani cu care am curatat si vom curata orasul, se vor face liste publice ale cheltuielilor si provenientei banilor”, a declarat acesta.

De asemenea si fostul primar, Aurel simionescu a completat cu faptul ca in fiecare an s-au desfasurat doua-trei sesiuni de ecologizare ale orasului, sustinand si incurajand actiunile actualului primar.  

Cat despre criticile aduse de alti oameni cu privire la ceea ce am initiat…nu este suficient sa stati pe Facebook si doar sa va dati cu parerea. As aprecia mai mult implicarea si ajutorul din partea voastra”, a mai adaugat Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author