Published On: mie, Iul 6th, 2016

Doi minori braileni au furat bunuri de peste 3.000 lei

Ieri, in urma mai multor cercetari efectuate de politisti din cadrul Biroului Investigatii Criminale l-au identificat si condus la sediul Politiei Municipiului pe un brailean, in varsta de 16 ani, banuit de comiterea mai multor infractiuni de furt calificat.

In fapt, acesta, impreuna cu un alt tanar, in varsta de 17 ani, din Braila, in perioada 7 iulie 2015 – 22 mai 2016, ar fi furat trei baterii acumulator si un radiator, in valoare de 3.000 lei, de la autoturisme de pe raza municipiului, pe care le-ar fi predat la diferite centre de colectare a materialelor feroase. Pe numele celor doi tineri a fost intocmit dosar penal si se efectueaza in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

In aceeasi zi, politisti din cadrul politiei Municipiului l-au identificat pe un tanar, in varsta de 18 ani, din comuna Gropeni, banuit ca ar fi furat un telefon mobil.

In fapt, la data de 15 ianuarie, politistii au fost sesizati de catre un barbat cu privire la faptul ca i-a fost furat telefonul mobil intr-o frizerie, din buzunarul gecii, care era in cuier. Politistii au intocmit pe numele acestuia dosar penal si continua cercetarile pentru savarsirea infractiunii de furt.

 

Comentarii

comentariu

About the Author