Published On: vin, Iul 15th, 2016

Doi braileni dati in urmarire generala au fost prinsi in Braila

In ziua de 13 iulie, intre orele 04:00-12:00, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale-Compartimentul Urmariri au desfasurat o actiune pe raza municipiului Braila, pentru depistarea si incarcerarea persoanelor care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, a fost depistat un brailean de 20 de ani, pe numele caruia Judecatoria Braila a emis, la data de 04.04.2016, sentinta penala prin care a dispus masura educativa a internarii intr-un centru de detentie pe o perioada de 5 ani, pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul de Minori si Tineri Tichilesti. De asemenea, a mai fost depistat un brailean de 30 de ani, pe numele caruia autoritatile din Franta, prin intermediul Biroului SIRENE, au introdus o semnalare, solicitand arestarea lui, in vederea predarii catre autoritatile judiciare ale acestui stat, intrucat este cercetat pentru comiterea infractiunii de proxenetism.

Cel in cauza a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Galati, care a emis pe numele lui ordonanta de retinere pentru 24 de ore, in vederea arestarii provizorii si extradarii.

Acesta a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Galati.

 

Comentarii

comentariu

About the Author