Published On: mar, Iul 26th, 2016

Consiliul Judetean isi modernizeaza echipamentul IT

Francisk Chiriac, presedinte CJ Braila, a declarat ca isi doreste ca calculatoarele actuale ale Consiliului sa fie inlocuite cu unele noi si performante, intrucat cele actuale din foarte vechi, datand din 2001, si ingreuneaza foarte mult activitatea celor din interior. Aceste sustine ca a solicitat Directiei Economice o situatie financiara pentru a sti de cati bani dispune pentru aceast lucru. Mai mult Chiriac a mai adaugat ca nu se vor achizitiona laptopuri pentru consilieri, deoarece “suntem in 2017 si toata lumea are acasa un laptop sau o tableta”.

In primul rand, suntem in anul 2017, toata lumea are o adresa de mail, toata lumea are un telefon, plus ca se desfasoara si acele sedinte de comisii. La sedintele pe comisiile de specialitate va fi un draft pe hartie, cu tot ce inseamna proiecte, el va fi dat si pe adresa de mail si voi face si pe CD, astfel incat consilierul sa aiba documentele si acasa, si la sedinta. Cred ca toti consilierii au acasa o tableta, un laptop si pot sa se descurce.

Pentru  mine primordial este altceva: am cerut o situatie a calculatoarelor din CJ si sunt foarte vechi, oamenii nu-si pot desfasura activitatea cu echipamentele pe care le am acum si am cerut Directiei Economice sa vedem cati bani mai avem, pentru a cumpara cat mai multe calculatoare si a le da acestor directii, pentru a imbunatati ritmul de munca al angajatilor CJ”, a declarat Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author