Published On: lun, Iul 11th, 2016

Conflict intre Dragomir si Chiriac / Dragomir isi doreste sustinea sportului de performanta din bani publici, iar Chiriac din finantare privata

In urma cu putin timp, primarul Dragomir declara ca isi doreste sustinerea sportului de performanta din bani publici si ca va incerca sa finanteze echipele fanion ale orasului. Dupa aceasta declaratie se pare ca deja a aparut un mic conflict intre presedintele Consiliului Judetean, Francisk Chiriac, si primarul Dragomir. Seful CJ isi doresta ca sportul de performanta sa primeasca o sustinere ridicata din domeniul privat, iar administratia il va sustine cu infrastructura. Chiar daca in ceea ce priveste finantarea sportului de performanta exista un conflict intre cei doi, Chiriac sustine propunerea primarului care doreste finantarea din bani publici a sportului de masa, inclusiv a competitiilor scolare.

Sa vedem ce suma putem aloca noi, suma la care sa punem si niste conditii de indeplinit, pentru ca nu putem finanta neperformanta. Mai multa performanta s-a facut la handbal decat la fotbal. Nu o sa lasam de izbeliste, nu o sa zic ca nu finantam deloc. O sa gasim parghiile prin care noi putem controla aceste cluburi pe partea de finantare. Sper sa gasim o solutie transparenta, sa vedem daca banii au fost cheltuiti corespunzator. Daca vreti un punct de vedere personal, ar fi interesant si foarte bine ca echipele fanion sa mearga mai mult pe finantare din privat si noi sa le sustinem putin din spate, cu infrastructura si asa mai departe”, a declarat Francisk Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author