Published On: vin, Iul 22nd, 2016

Circ in timpul sedintei Consiliului Judetean / Liberalul Ovidiu Nechita nu a uitat cum Catalin Iordache l-a pus in dificultate in timpul confruntarii electorale si a iesit la atac

In cadrul sedintei de astazi a Consiliului Judetean, penelistul Ovidiu Nechita, a incercat necontenit sa il atace pe fostul jurnalist si actualul consilier judetean, Catalin Iordache, dand curs unui circ, ce se afla in afara subiectului de intrunire a sedintei. In urma emisiunii electorale de la Digi 24 care s-a tinut in timpul campaniei electorale, Ovidiu Nechita a ramas cu frustrari din cauza discutiei dintre el si fostul jurnalist. Astefel, acesta a pornit la atac, cautand nod in papura si ironizand pozitia acestuia in Consiliul judetean, numindu-l “domnul doctor”.

“Domnule Chiriac, nu inteleg ce rol are dl. Doctor Iordache, pardon, domnul Iordache. La spital nu e nevoie de tehnicieni, ci de specialisti”

Presedintele Consiliului  Judetean, i-a raspuns acestuia intr-un mod diplomat, cu un argument pertinent, spunand ca este supleant si ca se fac cursuri pentru specializare: “Sunt doi medici reprezentanti, titulari, iar dl. Iordache este supleant, atunci cand unul din cei doi lipseste. In plus este reprezentant al CJ-ului in administratia spitalului, pentru care se vor face si cursuri de specializare”

Nechita, nefiind multumit de raspunsul lui Chiriac, a venit cu un alt atac total in afara subiectului sedintei, spunand ca fostul jurnalist inregistreaza orice si a dat de inteles ca ar fi vorbit urat de PSD: “Dl. Doctor Iordache, pardon, domnul Iordache inregistreaza orice, intrebati-l ce a zis despre PSD”

Atacul a starnit amuzamentul tuturor celor prezenti in sala, venind cu acuzatii precum a unor copii mici, Insa Catalin Iordache, din pozitia unui consilier a incercat sa tina in frau aceste discutii, raspunzand in apararea sa la primul atac.

Ca sa il lamuresc pe dl Nechita, am inceput deja cursurile de specializare, insa domnule Chiriac, va rog sa puneti capat acestui circ…se pare ca dl Nechita devine foarte agresiv”, a comentat acesta.

Comentarii

comentariu

About the Author