Published On: mie, Iul 13th, 2016

Chiriac: “Proiectele si stadiul lor vor fi puse pe site-ul institutiei pentru cetatenii interesati”

Francisk Chiriac, noul presedinte al Consiliului Judetean a declarat recent ca doreste sa puna proiectele si stadiul lor de lucru pe site-ul institutiei, astfel incat sa existe transparenta si toti cetatenii interesati sa fie informati de tot ce se intampla.

Tot ce vreau sa fac mai departe, situatii legate de drumurile judetene, toate vor fi puse pe site-ul CJ, astfel incat toti cetatenii sa stie unde exista o stare precara, ce se va intampla ca urmare a interventiei noastre si in cat timp se va face ceva pe acele drumuri. Nu vom mai ascunde absolut nimic! Veti fi informati absolut despre stadiul lucrarilor si modalitatea in care se vor face”, a sustinut acesta.

De asemenea, Chriac a dorit sa clarifice problema plombarii drumurilor judetene, spunand ca intai de toate trebuie facuta o analiza.

Poate n-am fost eu suficient de explicit. Eu vreau sa fac o analiza. Nu vreau sa plombam toate drumurile judetene, ca nu asta este solutia. Dar sunt anumite sectoare de drum unde se poate plomba astfel incat sa aducem drumul la starea lui buna de functionare. Sunt anumite tronsoane unde se poate pune un covor asfaltic de un strat. Sunt anumite segmente de drum judetean unde trebuie reabilitat, grosso modo, cu doua straturi. Nu ma pricep la partea tehnica, dar eu vreau sa le fac cat mai practicabile. Si v-am spus ca imi doresc foarte mult ca in etapa a doua sa le putem asfalta din nou pe toate. Sa avem si noi niste drumuri judetene bune, astfel incat sa nu ne mai plangem”, a tinut sa mai precizeze seful Brailei.

Cetatenii interesati sa verifice proiectele si stadiul lor pot intra aici

Comentarii

comentariu

About the Author