Published On: mie, Iul 13th, 2016

Chiriac a luat atitudine in privinta Spitalului Judetean / Se va mai deschide o sectie

Chirac a vizitat la sfarsitul saptamanii trecute Spitalul Judetean pentru a evalua situatia de acolo si a sti in ce stadiu se afla lucrarile. In urma vizitei, presedintele CJ i-a dat termen limita lui Iugulescu, managerul spitalului sa solutioneze problema cu electricitatea.

Iar in privinta sectie de anestezie si terapie intensiva (ATI), acesta i-a spus managerului sa estimeze printr-un document etapizat cand se va deschise. Sa fie pusa in functiune aparatura de acolo, sa faca legatura intre noua sectie si spital, si sa comunice stadiul fiecarei lucrari in vederea finantarii

“Ma intereseaza ridicarea la putere a tot ce inseamna postul acela TRAFO (n.r. – bransament electric) ca sa avem curent sa poata functiona cum trebuie tot ce inseamna spital. Suntem intr-un litigiu cu VAMED pe partea de pediatrie si cardiologie, dar si acolo trebuie sa gasim o solutie. Mai e partea de canalizare, sa vedem, sa dam drumul repede, sa actionam acolo, pentru ca daca vine vreo ploaie mai mare se umple imediat cu apa. Sunt termene clare! I-am spus lui Iugulescu sa imi dea o solutie rapida pe parte de electricitate, pâna la sfârsitul saptamânii. Sa discute cu cei de la Electrica, sa putem sa facem o achizitie. Exact cum e procedura. Pe partea de ATI, i-am transmis domnului manager sa faca un document etapizat privind o estimare legata de când putem da drumul acolo. Adica in legatura cu spargerea acelui zid. E o procedura pe achizitii directe. Pâna acum nu s-a prezentat nimeni. Vreau sa fie repuse in functiune aparatele de acolo, sa imi spuna exact termenul când o poate face. Nu conteaza daca mai dureaza putin, dar vreau sa imi scrie pe hârtie ca ii da drumul la data x. La blocul operator, trebuie sa vedem care e urmatoarea faza, sa imi spuna exact in ce stadiu suntem, cum putem finanta si când se termina”, a transmis acesta.

Comentarii

comentariu

About the Author