Published On: mar, Iul 26th, 2016

Cercetatorii au descoperit cum poate fi vindecat diabetul / Interventia este foarte usoara

O echipa de cercetarori de la Universitatea Newcastle din Marea Britanie au descoperit secretul care te vindeca 100% de diabet, printr-o metoda foarte simpla.

Cu ajutorul unei incizii prin care se extrage mai putin de 1 g de grasime din pancreas, oamenii se pot vindeca de diabet de tip II.

Initial a fost facut un experiment cu a jutorul a 27 de pacienti obezi, dintre care 18 sufereau de diabet.

Astefel, cei 27 de pacienti au fost supusi initial unei interventii chirurgicale minim-invazive bariatrice, prin care a fost montat un inel gastric pentru reducerea absortiei de substante nutritive. In urma interventiei, toti pacientii supusi experimentului au slabit, iar dupa o scanare au confirmat o reducere mare de grasime din organism, inclusiv de pe organe. In cazul pacientilor ce sufereau de diabet, desi au scazut si ei in greutate, s-a constatat ca grasimea de pe pancreas a ramas acolo. Medicii au ajuns la concluzia ca o interventie directa asupra pancreasului poate avea efect. Rezultatele au fost uimitoare, toti pacientii s-au videcat de diabet si nu a fost necesar decat extragerea a unui gram de grasime.

 

Comentarii

comentariu

About the Author