Published On: mar, Iul 5th, 2016

Cazurile de inselatorie sunt tot ma dese / Politistii ofera sfaturi pentru evitarea acestor intamplari

In seara de 30 iunie, o braileanca de 81 de ani fost abordata pe strada, de un barbat ce se afla intr-un autoturism oprit in fata casei sale. Batrana a fost inselata cu suma de 6.000 de lei reprezentand valoarea bijuteriilor din aur pe care aceasta a acceptat sa le inmaneze unor necunoscuti pentru a primi unele mai valoroase.  

Acesta este cel de-al doilea caz de inselaciune comis prin aceasta metoda, inregistrat  saptamana trecuta de Inspectoratul de Politie Braila.

Prin aceasta cale, politistii au efectuat metode de prevenire a inselaciunilor, dandu-le indicatii brailencelor prin care ar putea sa evite aceste intamplari:  Evitati sa va etaleti bijuteriile de valoare; nu intrati in discutie cu persoane necunoscute care va abordeaza aparent intamplator, nu urcati in masinile acestora; nu acceptati sa inmanati necunoscutilor bunurile de valoare pe care le aveti asupra dumneavoastra; fiti suspiciosi si vigilenti, daca ceva pare prea frumos sa fie adevarat; discutati cu persoanele varstice din familie, atrageti-le atentia cu privire la riscul de a cadea in plasa infractorilor si sa fie circumspecte in fata ofertelor de nerefuzat.

 

Comentarii

comentariu

About the Author