Published On: joi, Iul 28th, 2016

Brailenii vor abonamente gratuite si pentru elevi / “Pensionarii sa mai faca miscare eu am un salariu minim, nu 1.100 si trebuie sa-i dau copilului bani de bilet”

Propunerea lui Marian Dragomir, care a fost votata in unanimitate in sedinta CLM de ieri, este criticata de o mare parte de braileni. Multi braileni sunt revoltati de faptul ca a fost marit pragul maxim de la 1.000 de lei la 1.100 pentru pensionarii care pot benificia de gratuitate la abonamentele Braicar. Mai mult, brailenii se intreaba din ce motive nu beneficiaza de aceasta gratuitate si elevii, avand in vedere ca alocatia unui elev este 84 de lei, iar parintii care castiga un salariu minim pe economie sunt nevoiti sa achite pretul abonamentelor, atat pentru ei, cat si pentru copii?!

Brailenii au comentat mult aceasta decizie in mediul online spunand: ”Dar angajatii care asigura pensiilile si care muncesc de le sar capacele pt 900 lei pe luna nu au dreptul la reducere? Un pensionar are 1300 pensie si transport gratuit iar cel ce munceste 950 Ron si plateste integral, dar asta este pensionarii le asigura voturile asa ca este normal sa-i rasplateasca dintr-un fel”, “Este o initiativa buna insa am ceva de obiectat sunt angajati care au salariul net 1000 de lei sau mai putin, oare plafonul de pensie nu trebuia limitat la salariul minim ca sa fie echitabil?”, ”Bine ar fii ca si elevii sa mearga gratuit. E penibil cand un copil de 10 ani sa fie amendat ca circula cu mijlocul in comun in drum spre scoala”, “De ce nu ajutati si elevii sa mearga la scoala gratuit, avem elevi de gimnaziu si de liceu care vor sa invete sa mearga mai departe la o facultate si parintii nu au bani de bilet ca trebuie sa-i acorde hrana zilnica si asa precara. De ce nu va ganditi si la bietii elevi ,de ce pentru ca nu au drept de vot? Rusine!”, “Pensionarii sa mai faca miscare eu am salariu minim nu 1.100 si trebuie sa-i dau copilului bani de bilet”, “Eu sustin acest proiect cu gratuitatea transportului in comun pentru elevi.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-