Published On: joi, Iul 7th, 2016

Brailenii nu scapa de ochii vigilenti ai legii / Politistii patruleaza la foc continuu pe strazi

In cursul zilei de marti, politisti din cadrul Biroului Proximitate au actionat, pe raza municipiului, pe linia respectarii prevederilor O.U.G. 97/2005, privind evidenta, domiciliul, resedinta si actele de identitate ale cetatenilor români, si a Legii nr. 61/1991, privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Cu aceasta ocazie politistii au legitimat 12 persoane, patru dintre acestea fiind conduse la sediul Politiei Municipiului, si au identificat o persoana care locuieste fara forme legale. Totodata, au fost constatate cinci contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 400 de lei, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 97/2005 si cele ale Legii 61/1991 republicata.

La data de 5 iulie, politisti din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila, pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere, precum si pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.

Astfel, politistii au constatat 66 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 24.100 de lei si au retras un certificat de inmatriculare.

 

Comentarii

comentariu

About the Author