Published On: lun, Iul 11th, 2016

Brailenii isi doresc o schimbare pentru transportul in comun si au facut o petitie in acest sens

Ieri, un brailean care a dorit sa ramana anonim a creat o petitie online in care cere schimbarea conducerii Braicar. Autorul petitiei motiveaza acest lucru prin faptul ca sefii Braicar nu au gestionat corespunzator activitatea companiei care este “falimentara de ani de zile”. Pana astazi petitia a fost semnata de peste 50 de braileni care au comentat: “Sper sa se modernizeze Mijloacele de transport si sa se respecte orarul mentionat in fiecare statie de tramvai!” , ”Poate asa scapam si spaga la soferi si avem si noi autonomate de bilete”, “Este necesar un reviriment la Braicar.Transportul in comun lasa mult de dorit.Iar, aceasta ultima isprava trebuie sanctionata urgent”, etc.

Aceasta initiativa a brailenilor a fost intens promovata de consilierul municipal independent, Lucian Caprariu in mediul online, pe contul sau de Facebook.

“Conducerea Braicar a dovedit inca o data ca nu este capabila sa gestioneze intr-un mod corespunzator activitatea companiei.

Mai bine de 50.000 de euro s-au dovedit aruncati pe apa sambetei in momentul in care s-a constatat ca tramvaiele comandate la finalul lui 2015 au ajuns in depoul Braicar dupa 6 luni avand lipsuri esentiale care le fac INUTILIZABILE.

Este evident ca achizitia s-a facut cu mari lipsuri in organizare si incompetenta a dus la risipirea banilor publici fara a se lua nici o masura in vederea recuperarii acestora.

Conducerea BRAICAR TREBUIE schimbata pentru a putea aduce un suflu nou in ce priveste managementul unei companii de transpoturi care este falimentara de ani de zile si care este subventionata an de an din banii publici.

Semneaza PETITIA pentru schimbarea Conducerii Braicar Braila.”, este petitia braileanului.

Puteti semna petitia aici!

 

Comentarii

comentariu

About the Author