Published On: lun, Iul 4th, 2016

Brailenii catre noul primar: “Nu este normal sa nu poti merge pe trotuar din cauza haitelor de caini”

maidanezi_infobrailaIn acest weekend a inceput sa circule in mediul online o fotografie cu 40 de caini, dupa cum ne informeaza tanara care a facut poza, pe o strada din oras. Tanara se intreaba “oare pe unde poti trece cand pe trotuar, si pe pe-o parte si pe cealalta, sunt doua haite de caini?”. Mai mult tanara se mai intreaba ce se va intampla cu o persoana care are curajul sa se aventureze printre maidazeni, “oare va ma iesi intreg?”.

Fotografia are la descriere mesajul “40 de caini! !! 2 haite pe o parte si pe alta a strazii. Daca treci pe langa ei oare ce se va intampla? ??” si a starnit multe discutii. Multi braileni fac apel la noul primar sa rezolve aceasta problema care bantuie orasul de ani de zile, spunand ca ar fi un pas spre normalitate si civilizatie. Totodata sunt si braileni care o blameaza pe tanara care a postat poza, sustinand ca aceasta fotografie nu va faca altceva decat sa produca un conflict intre iubitorii de animale si cei care isi doresc un oras fara caini maidanezi. Poate aceasta fotografie, impreuna cu nemultumirile brailenilor, vor ajunge si la primarul Dragomir, avand in vedere ca este foarte activ in mediul online.

Printre comentariile brailenilor se numara: “Nu are rost postarea aceasta decat sa creeze certuri intre iubitori si neiubitori de animale. Daca vrei sa rezolvi ceva du-te la primar . Noi nu putem lua masuri”, “Si pe cei de la primarie ii doare in fix undeva de plangeri. Si eu iubesc animalele si am caine dar ii tin in casa”,  “Sunt foarte agresivi maidanezii intr-o seara m-am dus cu prietenul meu la magazin si au tabarat pe noi cativa .. a trebuit sa ne intoarcem cu taxiul de frica lor .. iar magazinul e cu 2 strazi departare .. e numai vina celor care ii abandoneaza pe strazi .. e si normal sa atace ,sunt flamanzi ..”Daca noul primar al Brailei nu face nimic in privinta maidanezilor ma iau de el. In Bucuresti un caine maidanez nu mai vezi sau in alte judete din Romania civilizate. In Chercea daca se duce careva pe jos latra la tine pana nu mai pot. Haita ca in padure e. Deci sa se ia masuri cu cainii maidanezi ai Brailei. Pe Bulevardul Independentei la fel, te intorci ca tot omul din oras latra cainii maidanezi la tine” “Care primar…asta face ce a facut si ala din inaintea lui. Cine a votat PSD sa obisnuiasca asa cu un oras dezastru din toate punctele de vedere”, etc.

Comentarii

comentariu

About the Author